Företagsgalan

Boka 14 november för Företagsgalan!

header_FRGalan
Företagsgalan är Vilhelminas stora näringslivsfest. En gala för ägare och medarbetare i alla slags företag. En gala för alla som bidrar till utvecklingen av Vilhelminas näringsliv, företagare och privatpersoner. Vi kommer löpande att lägga ut information om program och kvällens gala på den här sidan. Företagsgalan 2015 hålls på Vilhelmina Folkets hus den 14 november.

Nytt för Företagsgalan 2015!

Nominering, urval, röstning, kategorier och plats är nytt för Företagsgalan 2015. Vi ser med spänning fram emot galakvällen!

Kategorier

  • Årets Marknadsförare
  • Årets Butik
  • Årets Kvinnliga
  • Årets Manliga
  • Årets Still Going Strong
  • Årets Företagare

Kriterier

Samtliga kriterier se här.

Nominering och urval

De nominerade tas fram av en oberoende jury (undantag Årets Företagare, se nedan). 3 st nominerade i varje kategori (undantag Årets Företagare, se nedan) presenteras under oktober månad i Vilhelmina aktuellt samt här på webbplatsen och facebook. Därefter får alla lägga sin röst via sms-röstning eller här på webbplatsen. Rösta på det företag och den person som Du tycker ska vinna utmärkelsen. Vinnare i varje kategori presenteras under galakvällen.

Att bli nominerad är en stor ära och ett kvitto på att man lyckats mer än väl med sitt entreprenörskap.

Nominering och urval Årets Företagare

Varje lokalförening utser en jury som gör en gallring bland de nominerade för att hitta ett antal intressanta kandidater. Vår samarbetspartner UC kontrollerar att de mätbara kriterierna är uppfyllda. Den lokala vinnaren nomineras sedan till regionfinalen.

Företagen som utses till Årets Företagare i regionen nomineras till Årets Företagare i Sverige, som utses under festliga former i Stockholm under slutet av året.

Lägg din röst här. Vinnaren Årets Företagare 2015 presenteras under galakvällen.

Föreslå till Årets Företagare 2015

Här kan Du nominera din favorit. Vem tycker Du förtjänar utmärkelsen 2015? Välkommen in med din nominering!

Var köper jag min entrébiljett?

Biljetter till Företagsgalan 2015 (14 nov ) finns att köpa här på webbplatsen, på Visit Vilhelminas kontor i Tingshuset samt på Vilhelmina Turistbyrå. Öppettiderna är 8-17 på Visit Vilhelmina och 10-17 på Vilhelmina Turistbyrå. Pris per kuvert: 575 :-

Priset inkluderar:

  • Prisceremoni med mingel och fördrink.
  • 3 rätters middag.
  • Dans och underhållning.

Kan jag som privatperson gå på Företagsgalan?

Givetvis! Alla är välkomna.

Varmt Välkomna!